Topshape100 ja painonhallinta

Painonhallinta Topshape100.com avulla perustuu siihen, että pitkin päivää nauttitaan  n. 40g (1dl = 36g proteiinia) topshape100 hydrolysoitua proteiinijauhetta esim. veteen sekoitettuna – maustaen oman maun mukaan vaikka kalorittomilla FunLight mehuilla tms.  Toki sen voi lisätä jauheena kahviin, teehen, jogurttiin (esim. 2-4 tl), keittoihin (2-3 rlk), tai mihin tahansa ruokaan tai juomaan päivän mittaan – oman mieltymyksen mukaan. Tämä lisää myös kylläisyyttä ja tasoittaa muista ravinnosta tulevien sokereiden vaikutusta.

Tästä tehdään säännöllinen tapa jota jatketaan – yläkuvat ovat puolen vuoden tulosta.

 

Topshape100:n aminohappokoostumus poikkeaa tavanomaisista proteiinijauheista mm. siinä, että se sisältää paljon enemmän glysiini-aminohappopeptidejä (lyhyitä aminohappoketjuja) – ja vähän metioniinia (painonhallinnan yksi vaikutustekijä – josta lisää täällä). Glysiini pitää nimenomaan saada peptideinä – ei puhtaana aminohappona. Tällaisena se myös imeytyy elimistöön paremmin.

Huomaa myös, että topshape100:ssa ei ole ylimääräisiä rasvoja tai sokereita (vrt. esim heraproteiini) – jotka on myös kulutettava painonhallinnassa !

Lue myös miten voit huolehtia ihon ja hiusten hyvinvoinnista !

Näillä web-sivuilla on paljon tietoa ja linkkejä proteiinista – myös Englannin kielen sivuja kannattaa lukea – siellä on myös lisää erilaisia artikkeleita !

ALOITA SINÄKIN JA TEE PYSYVIÄ TULOKSIA !