PROTEIINIT KÄYTTÖÖN HETI TREENISSÄ !

HYDROLYSOITU PROTEIINI, JOKA SOPII JUOTAVAKSI JO TREENISSÄ – ESTÄ KATABOLINEN TILA !
 

Sekoita topshape100, hydrolysoitu, mauton proteiini treenijuomaasi – ja nauti jo treenin aikana. Pysyy sisällä kovassakin treenissä – ja näin käytät treenissä juomasi aminohappoja – et elimistösi – ja palautuminen alkaa HETI.

 

Tässä alla näet hydrolysoidun topshape100.com merkityksen palautumiselle – koska VAIN sitä voi juoda suorituksen aikana.

Tapahtuman kulku:
– 90 min kohdalla alkaa kohtalaisen topakka treeni.
– 0 min kohdalla treeni on ohi

A (punainen) juo pienin hörppäyksin (n. 40g = 1 dl jauhetta, 36g proteiinia, sekoitettuna 0,5l vettä, maustaminen jollain mehulla tarvittaessa) juomaa treenin aikana ja sen jälkeen.
B (vihreä) juo n. 20g topshape100:aa ennen treeniä (sama sekoitus, 2 dl vettä, nestettä)
C (violetti) on perinteinen tapa. Proteiini juodaan treenin jälkeen (pilkkoutuu vatsassa, imetyy n. 2 h aikana).

Palatumishyöty on n. 2,5h perinteiseen verrattuna (0:n yläpuolella on proteiinia veressä käytettäväksi).

 

 

 

Reijo Pasanen – Kehonrakennuksen Grand Prix voittaja, monet mitallit SM-, PM- ja EM-tasolla. Tänäpäivänäkin kovassa kunnossa.

Tämä on kova juttu – voin juoda jo proteiinia treenin aikana ja elimistöni alkaa palautua välittömästi – eikä vasta treenin jälkeen kuten ennen.

Myös imeytyminen on superluokkaa..

Lisäksi mauttomuus on hyvä juttu – voin mausta joka ikinen kerta miksi sillä kertaa haluan !

 

 

Harri Bogdanoff – SM-tason kilpailija 80 -luvulla – treenaa tänäänkin ja on hyvässä kunnossa!

Tämä on tosi huippu tuote – sopii herkällekin vatsalle ja voi juoda ja syödä milloin tahansa minkä tahansa kanssa – jopa treeneissä!

Huippu sekoittuvuus !

 

Esa Toppinen (vas. – oikella Tom Plaz SM:n vieraileva tähti v. 87)  – mitalleita SM-kisoissa ja EM-karsinnoissa -80 -luvulla – treenaa vieläkin – ei niin aktiivisti. Treenannut 45 v.

Parasta mitä rahalla saa – juon n.35 g proteiina 0,5l vettä treenin aikana – ja palautuminen on välittömästi käynnissä. Normaalistihan juodaan proteiini reenin jälkeen, ja siinäkin kestää 1-2 h kun normi proteiini alkaa sulamaan ja olemaan elimistön käytössä. Tämä on käytännössä lähes heti ! Olisi tuossa vuosien varrella säästänyt aikaa vuosi tolkulla palautumisessa – jos olisi ollut tällaista saatavilla jo silloin ennen vanhaan.

Jos tulisi jostain syystä syötyä liikaa proteiinia – niin hydrolysoitu ei muutu ammoniakiksi kuten tavallinen proteiini – joka lisää myös kehon happamuutta ja heikentää palautumista…

Tässä muutamien esimerkkejä – Nyt on Sinun Vuoro – OTA OPPIA KONKAREILTA !

Rahat takaisin takuu – jos tämä juoma tulee treenissä takaisin Suuhun ( 1dl jauhetta = 40g, 36g proteiinia sekoitettuna 0,5 l vettä). Älä juo kerralla, vaan kulauksittain, sarjojen välissä – kuten joisit normaalisti vettä!