topshape100.com kollageenin KÄYTTÄJIÄ JA MIELIPITEITÄ…

   Malini Diphoem. Otin Topshape100 käyttöön painonhallinnan avuksi. Samalla huomasin että iho, kynnet ja hiuksetkin ovat selvästi paremmassa kunnossa. Laitan sitä nestemäisenä myös hiuksiini kuten munan valkuaista jooskus aiemmin. Tulee tosiaaannkin tuuheammat hiukset.
Lisäään pikkuisen jauhetta myös ihovoiteeseen – edullisissa ihovoiteissa kollageenia ei juuri ole.
Esa Toppinen. Minulla on proteiini ollut aina lisänä ravinnossa. Tämän valittuani jäi turhat rasvat ja sokerit pois – nekin kun pitää kuluttaa jotenkin pois – ja tuo mauttomuus on hieno juttu kun on syönyt 40 v. maustettuja proteiineja ja kyllästynyt niiden makuihin. Helppokäyttöisyys tekee siitä myös helpon rutiinin päivään.

 

  Reijo Pasanen. No se sekoittuvuus ja mauttomuus, helppo kuljettaa mukana valmiina juomana shakerissa ja valmiina proteiinipommina töissä. Ja puuron sekaan helppo sekoittaa.

 

 

  Harri Bogdanoff. Hyvät proteini määrät ja sekottuvuus kaikkiin ja yks tärkein, mauton voi ite maustaa sen makua.

 

 

Supison Röyttä. Laadukas tuote – helppo käyttää ja sekoittaa mihin tahansa. Ei turhia kaloreita. Hiukset ja kynnet pysyy huippukunnossa.

 

 

 Nongnapas Rueangdet. Helppo käyttää ja voi lisätä omiinkin erikoisruokiin niiden maun muuttumatta!

 

 

 

 

Jari Pokela. Olen syönyt n. 1 dl päivässä parin kolmen kuukauden ajan. Teen siitä juoman jonka juon treenin aikana. Proteiinit imeytyvät jo treenissä, eikä vasta sen jälkeen. Sen olen myös huomannut, että vyötä olen saanut kirstää n. 5 cm.

 

 

 

Tuore vinttikoirien maastojuoksun Euroopan mestari 2018 sekä Derby voittaja 2018 Saphira, Nox Infinita Anas Discors, luottaa Topshape100.com:iin. TopShape100.com varmistaa Saphiran riittävän proteiinin saannin ja auttaa Saphiraa palautumaan kilpailu- ja harjoituskaudella.
Myös nivelten, nivelsiteiden ja turkin kannalta hyrolysoitu kollageeni on olennainen kovassa rasituksessa – lisäämällä niiden kestävyyttä ja elinvoimaa!