topshape100.com tuotetiedot

HYDROLYSOITU PROTEIINIJAUHE

TopShape100 on neutraalin makuinen, hajuton, hydrolysoitu, gelatiini-/kollageeni proteiinijauhe urheilijoille, kuntoilijoille ja terveystietoisille. Hydrolysoitu proteiini imeytyy nopeasti, ei aiheuta ilmavaivoja, ja se edistää mm. ihon, ja luuston ylläpitoa sekä lihasmassan kasvua ja sen säilymistä. TS100 sisältää runsaasti Glysiiniä, jonka on todettu edistävän myös laihtumista. Mauton TopShape100 liukenee helposti kaikkiin nesteisiin ja voit maustaa sen aivan niin kuin haluat. Voit sekoittaa sitä mehuihin, keittoihin, teehen, kahviin, jogurttiin, puuroon, leivonnaisiin (valmistusvaiheessa) tai lähes mihin tahansa ruokaan.
AINEKSET: Gelatiini proteiini hydrolysaatti. Gluteeniton, Laktoositon. Sokeriton.
GMO vapaa. Kosher. Halal. Allergiavapaa.
ERITYISRUOKAVALMISTE. Käyttötarkoitus: lisäproteiiniksi, päivittäisen proteiinisaannin aminohappokoostumuksen tasapainottamiseksi.
KÄYTTÖOHJE: n. 40g jauhetta (n. 1dl, sis. n. 35g proteiinia) 1-4 dl nestettä, mausta mehulla tms. 1-3 krt. päivässä. Tämä tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Lisää sekoitusohjeesta.
SÄILYTYS: Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.
Valmis juoma / juomatiiviste: Jos juomaan ei ole sekoitettu sokereita tms. juoma säilyy huoneenlämmössäkin päivän (jopa enemmänkin, positiivisia kokemuksia on useammastakin), jääkaapissa n. viikon (positiivisia kokemuksia on useammastakin).
Lisä-proteiinin tarve voi tulla olosuhteista:
  • Ikääntyvillä henkilöillä on yleensä vähentynyt kyky käyttää proteiinia tehokkaasti hyväkseen. Tämä johtuu elimistön alentuneesta suorituskyvystä ja heikentyneestä kyvystä sulattaa proteiini normaalista ruoasta. Tällöin esipilkottu (hydrolysoitu) proteiini helpottaa imeytymistä ja vähentää proteiinin pilkkomisesta johtuvia ruoansulatusvaivoja.
  • Urheilijat, kiireiset henkilöt, opiskelijat yms. voivat jäädä vähemmälle proteiinin saannille elämänrytmin takia.
  • Painostaan huolehtiville
  • Päivittäisen proteiinimäärän varmistaminen
  • ikääntymisen ennaltaehkäisy; ihon, luuston ja nivelsiteiden kollageeni-proteiinin määrä on usein riittämätön nykyruokavaliossa. Lisämällä ruokavalioosi topshape100.com:ia varmistat sen saannin ja elimistön tarvitsemat rakennusaineen ihon, luuston ja nivelsiteiden sekä lihasten ylläpitoon.
Ravintosisältö/Näringsvärde /Nutrition facts/ Nährwertanalyse /Toiteväärtus/ Пищевой состав  / 100g
Energiaa/Energi/Energy/Nährwert/Energiat/Энергетическая ценность 1502 kJ/ кДж /

359 Kcal/ ккал

Proteinia/Protein /Valgud /Белки n. 90 g
Rasvaa /fat/Fett/rasvad/Жиры 0g
Hiilihydraatteja/Kolhydrad/Carbohydrate/Kohlenhydrate/Süsivesikud / Углеводы 0g
Ravintokuitua/Kostfiber/Fiber/ Ballaststoffe /Kiudained/Клетчатка 0g
Suolaa /Salt/Natrium/ Salz /Sool/Соль <0,9g

Aminohappokoostumus:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tuotteesta puuttuvasta tryptofaanista voit lukea tästä

 

 

 

Koska tryptofaani on välttämätön aminohappo, WHO suosittelee tryptofaanin päiväannokseksi 3,5 mg painokiloa kohti. Esim. 70 kg:lle saantisuositus on 240 mg päivässä. Suomalaisesta ruokavaliosta saadaan keskimäärin 900 mg tryptofaania päivässä.  Esimerkiksi sadan gramman pihvistä irtoaa 1 300 milligrammaa tryptofaania. Kasvissyöjillä ja muilla lihaa vähän syövillä tryptofaanin saanti voi olla alhaista ja jopa riittämätöntä kun taas paljon valkuaisaineita syövillä saanti voi olla tarpeettoman suurta. Tryptofaanin saanti ei saisi nousta yli grammaan päivässä.