Arginiinista ja glysiinistä muodostuu munuaisissa ja maksassa kreatiinia, jolla on merkitystä lihasten energia-aineenvaihdunnassa

Kreatiinia on myös ravinnossa, ja onkin väitetty, että sen saantia lisäämällä voitaisiin parantaa urheilijoiden lihasvoimaa ja suorituskykyä. Tällaiset uskomukset elävät edelleen urheilijapiireissä. Uskomuksilla voi olla voimakkaitakin suggestiovaikutuksia urheilukilpailuissa. Joissakin tutkimuksissa kreatiinia syöttämällä on saatu parempia suorituksia nopeata reaktiokykyä vaativissa urheilulajeissa. Tavallisilla ihmisillä ainoa todettava vaikutus on kreatiinin ja siitä muodostuvan kreatiniinin määrän lisääntyminen elimistössä.

Topshape100.com:ssa on paljon arginiinia (8,1 g/100g) ja glysiiniä (20,6g/100g) ja näistä oma elimistösi muodostaa tästä hyvin Sinun omaa varmasti toimivaa kreatiinia.

 

topshape100.com voit hyödyntää seuraavasti:

Nauti n. 1 dl (30-35g proteiinia) päivittäin, omien mieltymyksiesi mukaan. Mauton topshape100.com on helppo lisätä mihin tahansa ruokaan tai juomaan – voi jopa juoda sitä urheilun aikana aivan kuten urheilujuomaa. Kokeile 1dl jauhetta 0,5 dl veteen – mausta mehuilla jos haluat – ja saat jo harjoittelun aikana 30g nopeasti imeytyvää proteiinia – paljon aiemmin kuin vasta treenin jälkeen !

Hyvä ja helposti imeytyvä proteiini-lähde on tärkeää kehollesi ja palautumiselle. Tämä on kehosi luonnollinen tapa täyttää sen tarpeet.

 

 

 

 

 

OSTA NYT – klikkaa pussia !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:
Proteiinit ja aminohapot
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=skr00015