Päivitä hydrolysoitu proteiini -tietoutta

Tietoja eri tuotteiden hydrolysointiasteesta löydät tästä. (engl.kielinen).

Hydrolysoitu kollageeni ja gelatiini (osittain hydrolysoitu kollageeni) sisältävät merkittäviä pitoisuuksia aminohappoja, jotka ovat hyödyllisiä hiusten vahvuudelle – joista monet ovat luonnostaan ​​suurina pitoisuuksina hiusjuurissa, ja palvelee monia toiminnallisia rooleja. Näihin kuuluu mm. Proline (ei useimmissa muissa hydrolysoiduissa proteiineissa – topshape100.com paljon), Glutamiinihappo, valiini, hieman kysteiini ja histidiini.

Hydrolysoitu kollageeni imeytyy (väliaikaisesti) hiuksiin, kasvattaen niiden mm. taivutuskestävyyttä. Mitä enemmän kollageenia sitä enemmän tukea hiuksiin – ainakin tiettyyn pisteeseen asti. Mitä pienempi kollageenimolekyyli on, sitä paremmin se tukee hiuksia – siis hydrolysoitu kollageeni kiinnittyy hiuksiin paremmin ja pitempään liivate voit jota ostaa kaupasta. Jos hiukset ovat vaurioituneet (latvat, esimerkiksi), se tukee enemmän kollageenin avulla kuin ehyissä hiuksissa.

Joten jos haluat gelatiini -hoitoreseptin (huomaa, että liivate ei ole sama kuin hydrolysoitu kollageeni, joka on parannettu versio),  (tässä blogissa) ja haluat sen vahvempana seoksena, niin lisää liivatteen määrää (tai parempaa hydrolysoitua kollageeniproteiinia, kuten topshape100.com) vähempään vettä.  Ja päinvastoin – voit tehdä ohuempaa lisäämällä veden määrää.

Hydrolysoidussa Topshape100.com:ssa (kollageeniproteiini) on erinomainen aminohappokoostumus hiusten hoitoon.

topshape100.com:ila voit hyödyntää seuraavasti:

1. Nauti n. 1 dl jauhetta (n. 30-35 g proteiinia) / päivässä omilla suosikki-tavoillasi (eri käyttötapoja). Hyvä ja helppo (ruoansulatukselle) proteiinin lähde on erittäin tärkeää hiuksien kasvulle ja hyvinvoinnille. Nämä tulokset eivät näy heti, vaan pitemmän ajan kuluessa – mutta ne myös säilyy. Proteiinin nauttiminen ravinnossa on kehon oma luonnollinen tapa huolehtia sen ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista.

2. Sekoita esim. 1 dl jauhetta 0,5 – 1 dl vettä (ei tarvitse ravistella, vain sekoittaa, odota hetki, että jauhe sekoittuu täysin veteen – on selkeä kirkas neste). Sitten vain käytätä sitä kuin käyttäisit raakoja munia hiuksesi hoitoon. Voit tehdä paksumpaa tai ohuempaa sekoitetta muuttamalla veden määrää.

3. Sekoita 1 teelusikallinen jauhetta suosikki shampooseesi, tai hoitoaineeseesi. Anna sen kastua (helpointa on vain sekoittaa sopiva määrä, ja odottaa 5 min.)

Parhaiten löydät kokeilemalla sekoitussuhteita itsellesi sopivan tavan käyttää topshape100.com:ia.