Hydrolysoitu kollageeni Ihon Ikääntymistä vastaan

 

Koska iho on ihmiskehon suurin elin, sen hoitoa ei pidä ottaa kevyesti. Ihon ikääntyminen tuo näkyviä muutoksia, kuten ryppyjä, kuivumista, ja velttoutta.

Tapojen, kuten tupakoinnin, juomisen, ja jopa stressin tai unen puutteen, samoin kuin ilmansaateidenkin tiedetään nopeuttavan ihon ikääntymistä.

Hydrolysoitu kollageeni on tunnettu terveemmän, sileämmän ihon puolestapuhuja.

Itse asiassa vuonna 2012 suoritettiin kliininen tutkimus, johon osallistui 26 naista, joilla on lievä ta kohtalaisen vaurioitunut iho. 12 viikon ajan koehenkilöt nauttivat hydrolysoitua kollageenia päivittäin ja monitorilla seurattiin mahdollisia merkkejä hienojen juonteiden, ryppyjen, ihon kuivumisen/hilseilyn kasvusta tai vähenemisestä. Tutkimuksen tulokset osoittivat juonteiden ja ryppyjen merkittävää vähenemistä, sekä keskimäärin 8% lisäys ihon uloimman kerroksen hydraatioon.

 

 

 

Lähde: National Center for Biotechnology Information

topshape100.com voit hyödyntää seuraavasti:

Nauti n. 0,5 – 1 dl (17- 35g proteiinia) päivittäin, omien mieltymyksiesi mukaan. Mauton topshape100.com on helppo lisätä mihin tahansa ruokaan tai juomaan – voi jopa juoda sitä urheilun aikana aivan kuten urheilujuomaa.

 

Voit myös lisätä sitä kasvovoiteeseesi seuraavasti:

Laita esim. 2 cl suosikkikasvorasvaasi vaikka pieneen lasiin tai astiaan. Lisää siihen 0,5-1 tl  topshape100 -jauhetta. Sekoita, jaja anna jauheen imeytyä rasvaan (kastuu siinä)1 – 30 min. Sekoita uudelleen. Levitä ihollesi normaaliin tapaan. Kokeile kuitenkin pienelle alalle, ei niin herkälle ihoalueelle ensin, varsinkin jos olet herkästi allergisoiva. Tämän ei ole raportoitu olevan herkistävä.

Säilytä loppurasva viileässä jääkaapissa max 5 pv.

 

 

 

PARANNA SINÄKIN IHOASI – NYT !

 

 

 

 

 

 

 

kollageenien hintavertailuja...